Home » FAQ

FAQ (Veel gestelde vragen) 

Hier vindt je onze FAQ pagina (Veel gestelde vragen). Hier geven we de antwoorden op deze vragen. 
Onze medewerkers helpen je graag met jouw gerichte vragen. Indien je een bestelling hebt geplaatst, en je zo goed mogelijk van dienst te zijn, vragen we het artikelnummer of ordernummer bij de hand te houden! 

 

Bestellen: 

Indien u een product koopt via onze webshop;
Zodra wij de bestelling hebben ontvangen, gaan we direct aan de slag! Het product wordt nogmaals gecontroleerd op de staat en eventuele beschadigingen, en wordt gereed gemaakt voor de verzending. Je ontvangt direct jouw bestelling, inclusief factuur, op de email die je door hebt gegeven aan ons. Indien het pakketje is verzonden / opgehaald door de vervoeder, sturen wij direct een email met hierin de details van de verzending. Dit is inclusief track & trace code van de vervoerder, zodat je real-time je pakketje kan volgen! 

 

Indien u een product aanvraagt / koopt via een bestelling / opvraag: 
Zodra wij de aanvraag hebben ontvangen, gaan we direct aan de slag om het product zo snel mogelijk te leveren. Zodra wij het onderdeel wat je zoekt hebben gevonden, nemen we contact met je op! Dan zorgen we er voor dat het product z.s.m. bij jou geleverd wordt!

Om er voor te zorgen dat het onderdeel precies aan jouw verwachting / vraag voldoet, wordt het product wordt nogmaals door ons gecontroleerd op de staat en eventuele beschadigingen, en wordt gereed gemaakt voor de verzending. Je ontvangt direct jouw bestelling, inclusief factuur, op de email die je door hebt gegeven aan ons. Indien het pakketje is verzonden / opgehaald door de vervoeder, sturen wij direct een email met hierin de details van de verzending. Dit is inclusief track & trace code van de vervoerder, zodat je real-time je pakketje kan volgen! 
 

Verzenden: 

Om het onderdeel wat je nodig hebt te krijgen kun je kiezen uit de opties; gratis afhalen of verzending (getoonde prijzen zijn excl. verzending). 

Indien je kiest voor de keuze gratis afhalen, kun je het product afhalen bij ons aan de Luttenbergerweg 14, 8105 RV te Luttenberg. 

Indien je kiest voor de keuze verzending, kun je kiezen uit de volgende opties qua vervoerders; PostNL, DHL, UPS. 
Zodra het pakketje is verzonden / opgehaald door de jouw gekozen vervoeder, sturen wij direct een email met hierin de details van de verzending. Dit is inclusief track & trace code van de vervoerder, zodat je real-time jouw pakketje kan volgen! 

 

Betalen: 

Om het product af te kunnen rekenen, kan er worden gekozen uit de volgende opties; Contant (bij afhalen), Overmaken, Ideal en Applepay. 

Indien je er voor hebt gekozen om contant te betalen bij afhalen, kun je; 
- Contant betalen 
- Betalen met uw pinpas 

Dan zorgen we er voor dat het onderdeel zo spoedig mogelijk wordt geleverd!

 

Indien je er voor hebt gekozen het geld overmaakt op onze rekening, dien je; 

Het geld over te maken op ons rekeningnummer. Zo kunnen wij controleren of je hebt product betaald hebt.
(Om er voor te zorgen dat de order sneller wordt verwerkt, raden we aan ons even een berichtje te sturen om het te checken!) 

Dan zorgen we er voor dat het onderdeel zo spoedig mogelijk wordt geleverd!

 

Indien je er voor hebt gekozen om te betalen via iDeal of ApplePay; 

Het onderdeel wordt direct afgerekend en overgemaakt op onze rekening. De order wordt direct verwerkt en gereed gemaakt. Dan zorgen we er voor dat het onderdeel zo spoedig mogelijk wordt geleverd!